dimecres, 24 de juliol del 2013

Festa Comiat, Vacances i Activitats d'Agost

El proper disabte 27 de Juliol per celebrar que és i l'últim cap de setmana que fem activitats, marxarem a Ogern a fer un bon dinar i a banyar-nos a la platja artificial d'aquest bonic poble.
Ja ens podem preparar diu que farà molta calor !!!



Com cada any quan arriba l'Agost a Airecel fem dues setmanes de Vacances, concretament de l`1 al 18 d'Agost, ambdós inclosos, Airecel estarà tancat per vacances.



Tornarem a estar en ple funcionament, a partir del dilluns 19 d `Agost.

Aquets dues setmanes d`Agost, intentem fer activiats diferents de les que fem la resta de l'Any.

Son les següents:

  • DILLUNS 19 D'AGOST:  Festa St Magí de Cervera. Quedem a les 10'30h al Gat del Rosal.


  • DIMECRES 21 D'AGOST:  Sortida a Termens i Penelles. Quedem  a les 10'00h al Gat del Rosal.

 

  • DIVENDRES 23 D'AGOST: Sortida a les Piscines de St Marti de Maldà. Quedem a les 16'00h al Gat del Rosal
 

  • DILLUNS 26 D'AGOST: Fem Postres a la Cúpula d'Airecel, quedem a les 17'00h 
 

  • DIMECRES 28 D'AGOST: Anem a les piscines de Claravalls, ens  quedem a dinar. Quedem a les 11'00h al gat
 

  • DIVENDRES 30 D'AGOST: Cineforum a Airecel. Quedem a les 17'00 H a la Sala Cúpula.




Que tingueu molt Bon Estiu!!!!!!!

Taller de Cuina

  • Quina recepta de cuina és va realitzar a Airecel ?
Pesols amb pernil dolç i Pollastre a l'Ast
  • Quin dia la varem realitzar ?
Dissabte 20 de juliol de 2013
  • Qui va realitzar la recepta ?
Pilar Ll, Elmeki, Mariona B i Yolanda E.
  • La recepta va costar de fer o era fàcil ?
Era fàcil de fer
  • Va quedar bona ?
 Si

  • Receptes:  
1r Plat:  Pesols amb pernil dolç
Ingredients:
  • 1 paquet de pesols
  • 1 paquet pernil dolç
  • Oli
  • Sal
Preparació :
  • Posar els pesols amb una olla a bullir durant 15minuts. 
  • Tallar el pernil dolç a daus i s'altejar-lo a la paella.
  • Barrejar-ho tot amb els pesols.
2n Plat: Vam comprar pollastre a l'Ast.

Postres: Yogurs

Valoració : 
  • Pilar Ll: fàcil de preparar
  • Yolanda E: Poca feina i bo
  • Elemeki: Esta bien
  • Mariona B:  sabroso






   

Taller de Cuina

  • Quina recepta de cuina és va realitzar a Airecel ?
 Amanida de Pasta i Empanadilles de Tonyina
  • Quin dia la varem realitzar ?
Dissabte 13 de juliol de 2013
  • Qui va realitzar la recepta ?
L' Anton G, la Yolanda E i la Mariona B.
  • Receptes:
Amanida de Pasta:

Ingredients:  
  • 1 paquet de pasta vegetal
  • 1 Paquet  d'Amanida preparada
  • Olives 
  • Maionesa 
  • Tonyina
  • 3 ous

Preparació :  

  • En una olla posem aigua a bullir.
  • Quan bulli s'hi afegeix la pasta. 
  • A part bullim els ous uns deu minuts, quan estiguin fets, els pelem i els tallem a trossos.
  • Tallem la resta d'ingredients, olives,tonyina.
  • Colem la pasta i barregem tots els ingredients en un bol.
  • Es pot amanir amb Maionesa al gust.
Empanadilles de Tonyina 

Ingredients:
  • Un paquet d'empanadilles congelades.

Preparació: 
  •  Calentar una mica d' oli a la paella  fregir les empanadilles.
  • En un plat posar paper absorvent per treure l'ecces d'oli.
Postres:  Gelats de xocolata i ametlla.

Valoració :
  • Ton G: Nutritiu i barat 
  • Yolanda E: Molt fresquet bo i Econòmic
  • Mariona B: Exquisit



dimecres, 10 de juliol del 2013

Cinema a la fresca

Avui 10 de Juliol, hem quedat a les 21'30h a la porta d'Airecel, per anar al cinema a la fresca a veure "Blancanieves"!!!

Si algú vol venir!! convidat està!!!
L'entrada és gratuita.

Us deixem el trailes de la pel·lícula.


Taller de Percussió al Club Social el Compàs

El  passat dimarts 9 juliol, ens van convidar a un taller de percusió al Club Social "el  Compàs" de Juneda.
Allí els companys de Juneda ens van explicar que aquest taller, porten dos anys realitzant-lo gràcies a la col.laboració d'un grup de percussió del poble i concretament del Sergi, que és l'encarregat d'ensenyar als del Compàs a tocar percussió.

Primer ens van ensenyar els tipus de tambors que hi ha, després cadascú va agafar el que més li va
agradar. Hi havia quatre tipus de Tambors.

A continuació el Sergi ens va ensenyar diferents Ritmes, al principi allò no sonava de cap manera, però
vam  riure de  valent.

Després de practicar, practicar i practicar, cada tipus de tambor  feia un ritme diferent, i tots junts vam
acabar tocant la cançó "Oh mi tambor".

Va ser una tarda molt divertida, i ens vam donar compte que la percussió ens va bé per moltes coses: per concertrar-nos, per seguir un Ritme, per desestresar-nos...

Des d'aquí volem donar les gràcies a la gent del Club Social el Compàs, per convidar-nos!!!

Ús deixem unes fotos del taller...
















 






Taller de Cuina

  • Quina recepta de cuina és va realitzar a Airecel ? 
Fideuà
  • Quin dia la varem realitzar ? 
Dissabte 6 de Juliol de 2013
  • Qui va realitzar la recepta ? 
La  Pilar M, la Pilar Ll, el Paco H, el Ton G i la Mariona B.
  • La recepta va costar de fer o era fàcil?
Era una mica entretinguda de fer.
  • Recepta:
Fideuà Ingredients :
  • 1 paquet de fideus fins
  •  1 sípia  
  • 1/4  de Kg de tomata natural
  • 2 cebes 
  • 250 gr de gambes
  • 1 preparat de peix per fer brou
  • oli 
  • sal 
  • orenga

Preparació:
  • Tallem la sipia a trossos, ratllem la tomata i la ceba. 
  • A part fem el fumet de peix amb una mica de sal, orenga, aigua bullent i el preparat pel fumet, que porta, peix, gambes, calamars...
  • En una paella posem una mica d' oli i torrem els fideus fins que canviin de color, s'han d'anar remenant que no es cremin.
  • Posar una paella amb oli per a fer la sípia. Quan la sípia està casi feta s'hi afexit la tomata.
  • S'espera una mica i s'hi afegeix la ceba ratllada. Després s'hi posa les gambes i s'hi s'afegeix una mica d'oli al  sofregit.
  • A continuació s'hi tiren els fideus, es deixa que es faci una mica i s'hi posa el fumet.
  • Quan el fumet s'hagi absorvit, la fideuà estarà llesta.
  • Deixar-la resposar i ja és pot menjar acompanyada d'all i oli.
Postres : Gelats de xocolata i atmetlles

Valoració:
  • Pilar Ll: molt gustós 
  • Anton G: molt bo
  • Mariona B: "sabrosso"
  • Paco H: Està bé
  • Pilar M: Molt bo!!! tot i que hem d'aprendre a mesurar més bé hem  de passar a mirar el que hi a la nevera, i no comprar més del compte!!!



















 


                  

dimecres, 3 de juliol del 2013

Dissenyant l'Estiu...

Aquest  mes de Juliol, destinarem les Assemblees a dissenyar les activitats que farem a L' Estiu.

Ús animem a que vingueu cada DIJOUS DE 17'00H a 19'00H perquè pogueu proposar el que us agradaria fer.

Sinó us va bé aquest horari, ens podeu fer arribar les vostres propostes a airecel@aalba.cat

Anima't a Participar!!!

Si Som Més Treballem millor!!